null

Waarom Cetaphil

Waarom Cetaphil voor jouw gevoelige huid? Lees meer over de geschiedenis van ons merk, de wetenschap achter onze producten en de aandacht die we besteden aan de verzorging van jouw gevoelige huid.

null

HET VERHAAL ACHTER CETAPHIL

Al meer dan 70 jaar zet Cetaphil zich in voor de vooruitgang van de wetenschap van de huid, om jou de beste verzorging te bieden. Wij stellen onze producten specifiek samen voor de verzorging van een gevoelige huid.

#1 DOOR ARTSEN AANBEVOLEN HUIDVERZORGINGSMERK VOOR DE GEVOELIGE HUID IN DE VS

In nauwe samenwerking met dermatologen en zorgprofessionals hebben we ruim 550 klinische studies uitgevoerd bij meer dan 32.000 patiënten om de doeltreffendheid en veiligheid van onze producten voor de gevoelige huid te garanderen. Door jarenlange ervaring op het vlak van huidverzorging heeft Cetaphil het vertrouwen van dermatologen en patiënten.

#1 DOCTOR RECOMMENDED FACIAL SKINCARE BRAND
null

ONZE INGREDIËNTEN

Cetaphil maakt gebruik van een aantal effectieve kerningrediënten, zoals glycerine, niacinamide (vitamine B3), panthenol (provitamine B5) en Ceramide. Elk met unieke en doeltreffende eigenschappen om uiteenlopende huidproblemen aan te pakken.