null

ONZE CETAPHIL INGREDIËNTEN

De ingrediënten van Cetaphil zijn geselecteerd na uitgebreid onderzoek naar de beste ingrediënten om Cetaphil producten te maken die voldoen aan jouw specifieke huidverzorgingsbehoeften. Ze zijn speciaal samengesteld om een perfecte mix van deze ingrediënten te bieden om de gevoelige huid te ondersteunen en effectief te reinigen en hydrateren.

CETAPHIL'S HOOFDINGREDIËNTEN

De huidverzorgingsproducten van Cetaphil maken gebruik van de beste ingrediënten zoals niacinamide, panthenol en glycerine, elk met unieke eigenschappen om zeer effectieve huidverzorging voor verschillende huidtypes te produceren.

Niacinamide

Niacinamide of vitamine B3 is een essentiële vitamine voor de huid met zowel antioxidanten als hydraterende eigenschappen. Het sluit vocht effectief in en houdt de vochtbalans van de huid op peil. 

Niacinamide

Panthenol

Panthenol of pro-vitamine B5 is de actieve vorm van vitamine B5. Dit natuurlijke ingrediënt heeft een verzachtende werking voor de huid. Het heeft ook natuurlijke hydraterende eigenschappen die de huid helpen vocht vast te houden en zacht, glad en stralend te blijven.

Panthenol

Glycerine

Glycerine is een natuurlijk voorkomende stof. Het is een in wateroplosbaar verzachtend middel dat de huid zachter en gladder maakt. Het zorgt ook voor langdurige hydratatie door water in de huid aan te trekken en helpt het vocht in de huid vast te houden, waardoor deze er gezond en jeugdig uitziet.

Glycerin

Tocoferol

Tocoferol of vitamine E heeft een antioxiderende werking die de huid helpt beschermen tegen schade door externe factoren aan het oppervlak. Het verzacht ook de huid met een hydraterend effect.  

Tocopherol

Sheaboter

Sheaboter, van nature te vinden in de Afrikaanse sheaboom, zit boordevol vitaminen en vetzuren, waar de huid veel baat bij heeft. Het kan de natuurlijke barrière van de huid herstellen en aanvullen, vocht insluiten en droogheid tegengaan. 

Shea Butter

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en geeft de huid een natuurlijke volheid en een zijdezachte textuur. Met het ouder worden neemt het natuurlijke hyaluronzuur af. Hyaluronzuur kan de elasticiteit van de huid stimuleren en op indrukwekkende wijze vocht vasthouden. 

Hyaluronic Acid

Ceramiden

Ceramiden bevinden zich in de buitenste laag van de huid en vormen een vitaal bestanddeel van de huidbarrière. Ze houden het vocht in de huid vast en beschermen haar tegen irriterende stoffen. In huidverzorgingsproducten bevorderen ceramiden huidverjonging, hydratatie en stimuleren ze de veerkracht van de huid.

Ceramides

Aloë Vera

Aloë vera is een vetplant die voor meer dan 95% uit water bestaat. Het revitaliseert de huid uitstekend en heeft huidverzachtende eigenschappen.

Aloe Vera

Ureum

Urea komt van nature voor in de huid als onderdeel van de natuurlijke vochtvasthoudende factoren. Het heeft een dubbele werking met zowel een keratolytische (afwerpen van de hoornachtige buitenkant van de huid, alleen bij specifieke percentages) als hydraterende werking. Hierdoor verzacht en hydrateert het, waardoor het ideaal is voor de droge, ruwe huid.

Urea

Bisabolol

Bisabolol is een natuurlijk voorkomende stof met veel voordelen voor de huid. Deze omvatten een krachtig verzachtend effect.

Bisabolol

Avocado-olie

Avocado-olie, afkomstig van de avocadovrucht, is rijk aan vitamine A, D en E, vetzuren en antioxidanten, essentiële ingrediënten om een vette huid tegen te gaan. Deze vitamines voeden de huid en hebben ook een hydraterend effect om een schilferige, droge huid aan te pakken.

Avocado Oil

Zoete amandelolie

Zoete amandelolie, gemaakt van amandelen, heeft verzachtende eigenschappen waardoor het de droge, geïrriteerde huid gladder en zachter maakt en ruwe huidtexturen aanpakt. Andere eigenschappen zijn hydratatie en het tegengaan van huidveroudering. Het bevat ook vitamine E voor zijn antioxiderende werking.

Sweet Almond Oil