null

Avocado-olie

Avocado-olie wordt geperst uit het vruchtvlees van een avocado. Bijna 70% van avocado-olie bestaat uit oliezuur, een enkelvoudig onverzadigd omega-9 vetzuur

MEER INFORMATIE OVER AVOCADO-OLIE

Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw unieke huidbehoeften effectief te ondersteunen. Leer meer over de wetenschap achter avocado-olie en hoe het je kan helpen je huid te verzorgen.

null

WAT IS AVOCADO-OLIE?

Avocado-olie wordt gewonnen uit de avocadovrucht. De populariteit is de laatste jaren toegenomen, zowel als cosmetisch product als als voedingsmiddel voor de gezondheid. Dit komt doordat het hoge vetgehalte en de aanzienlijke hoeveelheid vitaminen en mineralen in het zuur in avocado-olie het bijzonder gewild hebben gemaakt. Avocado-olie bevat vitaminen zoals vitamine A, E, C en D, maar ook foliumzuur, oliezuur, magnesium, natrium en kalium.


Daarnaast heeft avocado-olie ook antioxiderende eigenschappen die de huid kunnen helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.


Dit betekent dat avocado-olie een geweldige optie is voor de droge en ouder wordende huid. Het heeft aanzienlijke hydraterende eigenschappen, dus dit betekent dat het de droge huid diep hydrateert en voedt.

null

WAT DOET AVOCADO-OLIE VOOR DE HUID?

Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren en mineralen van avocado-olie betekent dat het zeer gunstig is voor de huid; het bevat talloze vitamines, waaronder vitamine A en E. Beide zijn enorm goed voor de huidbarrière.

VOORDELEN VAN AVOCADO-OLIE VOOR DE HUID?

Van avocado-olie wordt gedacht dat het natuurlijke antioxiderende eigenschappen heeft; dit betekent dat het helpt bij de verdediging tegen vrije radicalen aan het oppervlak en andere omgevingsstress zoals roken of blootstelling aan vervuiling.

Avocado-olie is vooral goed voor de droge huid omdat het je huid kan kalmeren. Dit geldt ook voor droge huid die ontstaat door een laag talggehalte (een olieachtige, wasachtige substantie die door klieren wordt geproduceerd). Het kan ook de ruwe textuur van een schrale huid kalmeren en gladmaken.

null