null

NIACINAMIDE

Niacinamide is een van de belangrijkste vormen van vitamine B3 en is steeds meer een gewild ingrediënt geworden voor veel huidproducten. Het is klinisch bewezen dat het helpt bij anti-aging en hydraterende effecten. 

MEER INFORMATIE OVER NIACINAMIDE

Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw unieke huidbehoeften effectief te ondersteunen. Leer meer over de wetenschap achter niacinamide en hoe het je kan helpen je huid te verzorgen.

null

WAT IS NIACINAMIDE?

Niacinamide, ook bekend als nicotinamide of niacine, is een van de belangrijkste vormen van vitamine B3, een essentiële vitamine die het menselijk lichaam nodig heeft voor een goede gezondheid.

null

WAT DOET NIACINAMIDE VOOR DE HUID?

Niacinamide heeft veel gunstige eigenschappen voor de huid, vooral bij het aanpakken van ontstekingen, lijntjes, rimpels en pigmentatie. Het helpt ook bij het minder zichtbaar maken van huidporiën en de olieregulatie in de huid.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN NIACINAMIDE VOOR JE HUID?

Van niacinamide is aangetoond dat het veroudering bestrijdende effecten heeft en kan helpen bij de opbouw van proteïnen in de huid. Daarnaast kan het vochtverlies voorkomen, waardoor de huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een onderzoek gepubliceerd in het International Journal of Cosmetic Science toonde aan dat niacinamide de zichtbaarheid van hyperpigmentatie, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk kan verbeteren.

Niacinamide helpt de zichtbaarheid van huidporiën te verbeteren, omdat de natuurlijke olie van de huid wordt geproduceerd door talgklieren in het gezicht, de hals en op de borst. Niacinamide kan zeer geschikt zijn bij vette huidtypes.

null