null

Verzorging met wetenschappelijke onderbouwing

De reinigers en crèmes van Cetaphil zijn onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek en klinische studies om de meest effectieve mix van ingrediënten voor jouw gevoelige huid te garanderen.

ER SCHUILT EEN WETENSCHAP ACHTER DE GEVOELIGE HUID

Ons assortiment reinigers en crèmes is samengesteld met ingrediënten om een reeks huidproblemen aan te pakken en de weerstand van de gevoelige huid te verbeteren. Bij de ontwikkeling van onze producten voor de gevoelige huid baseren we ons op het meest recente wetenschappelijke onderzoek, waardoor we de aanbevolen keuze zijn door dermatologen over de hele wereld.

HOE WERKT HET?

Cetaphil-producten bevatten essentiële elementen waarvan bewezen is dat ze de barrièrefunctie van de huid versterken. Niacinamide (vitamine B3) en panthenol (pro-vitamine B5) kalmeren de gevoelige huid en verminderen droogheid en roodheid. Glycerine hydrateert de buitenste laag van de huid, en helpt zo de barrièrefunctie van de opperhuid in stand te houden. Met deze mix van dermatologisch goedgekeurde ingrediënten verbetert Cetaphil de algemene kwaliteit van de gevoelige huid en verlicht het irritatie en ongemak.


Als jij een van de vele mensen bent die last hebben van een gevoelige huid, kan Cetaphil helpen jouw huid te voeden. Met wetenschappelijk bewijs verzameld uit studies op meer dan 32.000 patiënten, werd aangetoond dat Cetaphil droogheid, irritatie, ruwheid, trekkerigheid en een verzwakte huidbarrière tegengaat.