null

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur verhoogt de veerkracht en hydratatie van de huid, waardoor je een zijdezachte huidtextuur krijgt.

MEER INFORMATIE OVER HYALURONZUUR

Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw unieke huidbehoefte effectief te ondersteunen. Lees meer over de wetenschap achter hyaluronzuur en hoe het je kan helpen je huid te verzorgen.

null

WAT IS HYALURONZUUR?

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam en is een polymeer van disachariden (koolhydraten). Ongeveer de helft van het hyaluronzuur in het menselijk lichaam bevindt zich in de huid die een jeugdige gloed heeft en er vol en gehydrateerd uitziet. Door het effect van veroudering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af.

null

WAT DOET HYALURONZUUR VOOR DE HUID?

Hyaluronzuur heeft een verbazingwekkend vermogen om vocht vast te houden. Dit vermogen is een van de redenen waarom hyaluronzuur een populair ingrediënt is in de formules van huidverzorgingsproducten. Het kan helpen rimpels te verminderen, de huid te verstevigen, de textuur te verbeteren, droogheid tegen te gaan en de huid gehydrateerd te houden, het voorkomt trekkerigheid en het verhoogt de elasticiteit.

VOORDELEN VAN HYALURONZUUR

Wanneer hyaluronzuur de huid binnendringt, bindt het snel water aan de huidcellen, waardoor alle buitenste lagen van de huid ruimschoots van verjongende hydratatie worden voorzien. Dit maakt het een gunstig ingrediënt voor het verzachten van de droge huid.

Hyaluronzuur helpt de natuurlijke lipidenbarrière van de huid te versterken en stelt de huid in staat zich te verdedigen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf betekent dat de huid veerkrachtig blijft en dus meer uitstraling en veerkracht krijgt.

Als onderdeel van het verouderingsproces kan de huid gaan verslappen omdat de elastine wordt afgebroken. Hoewel hyaluronzuur het elastineniveau niet verhoogt, verhoogt het wel de hydratatie van de huid, waardoor de huid er strakker uitziet. Het geeft ook stevigheid aan de huidcontouren, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.

Intense hydratatie van hyaluronzuur laat de huid er niet alleen strakker uitzien, maar zorgt ook voor een zijdezachte textuur.

null