null

Zoete amandelolie

Zoete amandelolie kan oneffenheden van de huid aanpakken, waardoor je een heldere teint krijgt.

MEER INFORMATIE OVER ZOETE AMANDELOLIE

Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw unieke huidbehoeften effectief te ondersteunen. Lees meer over de wetenschap achter zoete amandelolie en hoe het je kan helpen je huid te verzorgen.

null

WAT IS ZOETE AMANDELOLIE?

Zoete amandelolie is een essentiële olie die is afgeleid van de eetbare bestanddelen van amandelbotanicals.

null

WAT DOET ZOETE AMANDELOLIE VOOR DE HUID?

Zoete amandelolie is ongelooflijk verzachtend, wat betekent dat het helpt om de huid gladder en zachter te maken. Het is een geweldige bron van magnesium, fosfor en koper en kan een heldere en consistente huidteint bevorderen.

VOORDELEN VAN ZOETE AMANDELOLIE VOOR DE HUID

Een van de belangrijkste voordelen van amandelolie is dat het de droge huid kan helpen verzachten. De vitamine E in amandelolie helpt beschermen tegen transepidermaal vochtverlies. Amandelolie is ook zeer verzachtend, wat betekent dat het helpt de vochtopname in balans te brengen.

De vetten in amandelolie ondersteunen het behoud van een gezonde huidbarrière, waardoor deze intact blijft en bescherming kan bieden tegen agressieve invloeden van buitenaf.

 

De barrière van onze huid kan worden gezien als een "baksteen- en mortelsysteem"; de bakstenen zijn de corneocyten (de dode huidcellen) en de mortel zijn de intercellulaire lipiden (dingen zoals ceramiden, cholesterol en vetzuren). Zonder deze vloeistoffen kan de huid snel droog, jeukerig of geïrriteerd worden. De vetzuren in amandelolie voorkomen deze symptomen en versterken en kalmeren de huidbarrière.

null