null

Beginnen met een

huidverzorgingsroutine 

Een gezonde huid kan u een goed gevoel geven, hiervoor is een huidverzorgingsroutine belangrijk. Ondanks de eindeloze producten die u kunnen helpen met het compleet maken van uw huidverzorgingsroutine, hoeft dit niet lastig te zijn. Binnen dit artikel worden de bouwstenen van een goede routine besproken. 


1. Reinigen

Het dagelijks wassen met zeep kan de huid irriteren. Hierdoor is het dus belangrijk om een product te kiezen dat aansluit bij uw specifieke huidtype. Zoek voor een huidproduct dat aansluit bij de normale pH waarde van de huid zodat het product niet de natuurlijke huidbarrières verstoort. Beperk het reinigen van de huid tot maximaal twee maal daags.  De Cetaphil Milde Huidreiniger is een goed product voor het dagelijks reinigen van de gevoelige huid. And when you moisturize your face, don’t forget your neck. While you don’t need a separate product for this area (your facial moisturizer should do the job), it is important to keep your neck moisturized to help prevent lines and wrinkles that are more visible on dry, aging skin. 

Dealing_with_5_Common_Causes_of_Dry_Skin-2
2.Hydrateren

Als u een droge huid heeft, is het belangrijk om ook de huid te hydrateren. Door gebruik te maken van de Cetaphil Hydraterende Crème zal de huid zacht en vochtig worden gehouden zodat de huid prettig aan blijft voelen. Deze crème is bedoeld voor zowel het gezicht als het gehele lichaam.

3. De huid rond de ogen

Negeer nooit de huid rondom de ogen. Deze huid is dunner dan de rest van het gezicht. Door dit gebied goed te hydrateren geeft dit een boost aan de huidgezondheid.  

Dealing_with_5_Common_Causes_of_Dry_Skin-3
null