Ons verhaal

Al meer dan 70 jaar wordt Cetaphil aanbevolen door dermatologen en is daarom jouw partner bij een dagelijkse, gezonde huidverzorging. Vandaag de dag gebruiken miljoenen mensen over de hele wereld Cetaphil voor de verzorging van de kwetsbare en gevoelige huid. 

Missie
 “Het leven verbeteren door een gezonde huid”

We geloven in de basis: reinigen & hydrateren. Ons assortiment bestaat dan ook uit milde huidreinigers en hydraterende crèmes. We houden het graag simpel, geen extra’s, zo behoudt jouw huid de juiste balans.

Cetaphil weet dat wanneer je huid gezond is, jij jezelf ook gezond voelt. Zorg daarom altijd voor een goede basis: reinigen & hydrateren. Dit aangevuld met een gezonde levensstijl zorgt voor een gezonde huid – wat weer in verbinding staat met een gezond leven!

Onze producten bieden ondersteuning voor de meest voorkomende huidaandoeningen zoals een droge en gevoelige huid, eczeem, psoriasis, rosacea en acne 

Geschiedenis

Het originele product, dat in 1947 is uitgevonden door een Amerikaanse apotheker, heette de ‘Cetaphil Cleansing Lotion’. Cetaphil werd al snel populair, en generaties later is de naam veranderd naar de ‘Cetaphil Milde Huidreiniger’. De naam mag dan wel veranderd zijn, de ingrediënten daarentegen zijn nog hetzelfde als vroeger. 

De essentie van Cetaphil zit in de naam: de '-phil' op het einde betekent 'liefde', terwijl 'Cet' komt van het hydraterende middel cetearyl alcohol. Cetaphil staat dus voor de verzorgende werking en de liefde die het geeft aan de huid.

Cetaphil biedt producten die zowel bedoeld zijn voor zowel het lichaam als voor het gezicht. Door haar effectieve en zachte formules weet het zelfs de meest kwetsbare huid te versterken en te beschermen. 

Waarom Cetaphil?

  • Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid

  • Kan ter ondersteunig van een dermatologische behandeling worden gebruikt

  • Gepatenteerde formules gebaseerd op nieuwe, wetenschappelijke inzichten

  • Aanbevolen door dermatologen