null

ONZE INGREDIËNTEN

Cetaphil maakt gebruik van een aantal effectieve kerningrediënten, zoals glycerine, niacinamide (vitamine B3), panthenol (provitamine B5) en Ceramide. Elk met unieke en doeltreffende eigenschappen om uiteenlopende huidproblemen aan te pakken.

CETAPHIL, MET ZORG SAMENGESTELD

De producten van Cetaphil zijn speciaal samengesteld om zacht maar toch doeltreffend te zijn voor de gevoelige huid. Er gaat uitvoerig onderzoek vooraf aan de selectie van onze actieve ingrediënten. Zo kunnen we de perfecte mix samenstellen die aan jouw huidverzorgingsbehoeften voldoet.

Our-ingredients_2.jpg
Niacinamide.png

Niacinamide, of vitamine B3, is een essentiële vitamine voor de huid met hydraterende en antioxiderende eigenschappen. Het is effectief in het vasthouden van vocht en wordt vaak aangetroffen in producten voor de vette huid en acne.

 Panthenol.png

Panthenol, of Provitamine B5, is een natuurlijk verzachtend ingrediënt dat huidirritatie helpt te verlichten. Het heeft natuurlijke hydraterende eigenschappen om de vochtbalans van de huid te verbeteren, wat bijdraagt tot een zachtere, gladdere huid die er gezond uitziet.

Glycerin.png

Glycerine is een ingrediënt dat een langdurig hydraterend effect heeft, water naar de huid trekt en de vochtbalans van de huid verbetert. Het stimuleert de huidcellen wat resulteert in een huid die er jonger en gezonder uitziet.

Tocopherol.png

Tocoferol, of vitamine E, is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke stoffen . Het hydrateert en verzacht de huid om irritatie te verlichten.

Shea Butter.png

Sheaboter bevat veel vitaminen en vetzuren die goed zijn voor de huid. Het helpt de natuurlijke huidbarrière te herstellen en zorgt ervoor dat vocht beter wordt vastgehouden door de huid. Zo wordt uitdroging voorkomen en irritatie geminimaliseerd.

Ceramides.png

Ceramiden komen voor in de buitenste laag van de huid. Ceramiden dragen bij tot de natuurlijke beschermende barrière die irriterende stoffen buiten en vocht binnen kan houden. In huidverzorgingsproducten helpen ze uw huid weerbaarder te maken tegen droogheid en irritatie.

almond.png

Zoete amandelolie is een ingrediënt dat de droge, geïrriteerde huid kalmeert, helpt de huidtextuur te verbeteren en ruwheid te verminderen. Deze olie heeft hydraterende effecten, kan tekenen van veroudering helpen verbeteren en bevat veel vitamine E voor een krachtige antioxiderende werking.